Apteekkikosmetiikka

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille...

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikka, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle
Tuotesarjan omille sivuille...

Ihonhoitosarja sopii erityisesti herkälle iholle, sillä kaikki tuotteet rauhoittavat ihoa. Kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille...

Decubal on yksi Skandinavian suurimmista kuivan ja herkän ihon hoitoon käytettävistä ihonhoitotuote-sarjoista. Decubalia suositellaan koko kehon päivittäiseen hoitoon, ja sitä voivat käyttää kaikenikäiset miehet, naiset ja lapset. Koska Decubal on allergiatestattu ja hajustamaton ja sen vaikutus on dokumentoitu, voiteita käyttävät myös ihonhoidon ammattilaiset.

Tuotesarjan omille sivuille...

 

Ranskalaisen Pierre Fabren lääketehtaan tuotekehittelijät ja dermatologit ovat yhteistyössä kehittäneet tuotesarjan, jossa on laaja valikoima hiuspohjaa hoitavia shampoita ja hoitoaineita. Erityisesti tuotekehittelyn kohteena ovat olleet hilseilevälle päänahalle suunnatut valmisteet, hilseshampoot. Hiuspohja oirehtii hilseilemällä eri syistä johtuen, siksi on tärkeää, että
hoidossa keskitytään kokonaisvaltaiseen oireiden hoitoon eikä vain poistamaan selkeämmin näkyvä ongelma, hilse.

Tuotesarjan omille sivuille...

 

Suomalaiset tuotteet sopivat herkällekin iholle. Kaikki raaka-aineet ovat puhtaita ja hoitavia ainesosia on paljon.

Tuotesarjan omille sivuille...

Ihollesi luonnollisesti Kreikasta.

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja turvallisia käyttää. Tuotekehityksemme tapahtuu sekä tutkimustulosten että vankkumattomien arvojemme pohjalta. KORRESille on tärkeää luoda iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, käyttää niissä ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaita kreikkalaisia yrttejä sekä välttää synteettisten raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyjen, silikonien ja propyleeniglykolin käyttöä.

Lue lisää

 

Ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin. La Roche-Posay tekee yhteistyötä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti heidän työnsä eri osa-alueilla: ihosta hiuspohjaan ja arpia peittävästä värikosmetiikasta esteettisiin toimenpiteisiin. La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi.

Tuotesarjan omille sivuille...

 

Ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen. Ne valmistetaan ka kehitellään yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille...

 

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille...

Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisiä ja ihohuokosia tukkimattomia. Yritys kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joten voit luottaa tuotteiden turvallisuuteen.

Tuotesarjan omille sivuille...